· 

Foto op textiel

Wij introduceren met veel plezier een gloednieuw product in ons assortiment: textielprints, ook bekend als peesdoeken. De term "peesdoek" vindt zijn oorsprong in de ingenieuze bevestigingsmethode waarmee deze doeken aan frames worden bevestigd, namelijk via een siliconen pees. Deze techniek maakt het mogelijk om de doeken moeiteloos en zonder gereedschap in het frame te plaatsen.

Wat deze textielprints onderscheidt van traditionele afdrukken op materialen zoals aluminium of acrylglas, is het gebruik van Dekostof als basis. Dit materiaal staat niet alleen bekend om zijn brandvertragende eigenschappen, maar ook om de krachtige kleuren en matte uitstraling. Hierdoor komen de beelden bijzonder goed tot hun recht, vooral in binnenruimtes.

Het flexibele polyester doek heeft een verfijnde structuur en in plaats van het licht te weerkaatsen, absorbeert het subtiel. Dit betekent dat de afdruk te allen tijde helder zichtbaar blijft, ongeacht de lichtinval.

De textielframes worden volledig gemonteerd geleverd, inclusief standaard muurbevestigingen voor moeiteloze ophanging. Houd er rekening mee dat schroeven en pluggen niet inbegrepen zijn.

Ben je uitgekeken op een bepaalde print? Geen zorgen! Het verwisselen van doeken is een fluitje van een cent. Kies gewoon een nieuw doek uit en geef je ruimte direct een frisse uitstraling.

Als je op zoek bent naar een opvallend pronkstuk voor je muurdecoratie, overweeg dan de combinatie van een textielfoto met een LED-frame. De LED-verlichting in combinatie met het peesdoek zorgt voor een verbluffend scherpe en gelijkmatig verlichte weergave. Zowel de LED-variant als de standaard peesdoeken zijn niet alleen geschikt voor woonkamers en andere woongedeeltes, maar blinken ook uit in kantooraankleding, vergaderzalen en ontvangstruimtes.

Bij de productie van deze doeken wordt gebruik gemaakt van een 200% full color printtechniek, waarbij twee lagen inkt op het doek worden aangebracht om een levendig resultaat te garanderen.

Deze buitengewone textielprints zijn verkrijgbaar in een scala aan acht verschillende formaten:

- 40 x 60 cm
- 40 x 120 cm
- 60 x 80 cm
- 80 x 120 cm
- 40 x 40 cm
- 60 x 60 cm
- 80 x 80 cm
- 120 x 120 cm

We zijn verheugd om dit innovatieve product aan te bieden, dat niet alleen je persoonlijke ruimtes kan verfraaien, maar ook professionele omgevingen zoals kantoorwerkplekken, wachtruimtes en hotellobbys een esthetische en inspirerende touch kan geven.

 

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de veelzijdigheid van onze textielprints.