· 

Foto op textiel

We zijn trots dat we een nieuw product toe kunnen voegen aan ons assortiment, printen op textiel of ook wel peesdoek genoemd. De naam peesdoek komt van de bevestiging waarmee de doeken aan het frame worden bevestigd. Dit gebeurt door middel van een siliconen pees. Daardoor zijn de doeken gemakkelijk in het frame te bevestigen en heeft u geen gereedschap nodig.

De foto's op textiel onderscheiden zich van prints op aluminium of acrylglas. Het textieldoek is van Dekostof. Het, brandvertragende, materiaal kenmerkt zich door krachtige kleuren, een matte uitstraling en is bij uitstek geschikt voor binnen toepassingen.

 

Het soepele polyester doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het te weerkaatsen. Zo is de print altijd zichtbaar.

Het textielframe wordt volledig gemonteerd geleverd. Je krijgt standaard muurplaatjes meegeleverd. Hiermee hang je het frame eenvoudig op. Schroeven en pluggen worden niet meegeleverd.

Uitgekeken op de print? Geen probleem! Het doek kun je eenvoudig verwisselen. Bestel een nieuw doek en geef het geheel een nieuwe uitstraling.

 

Wil je echt een eyecatcher van jouw wanddecoratie, combineer dan de textielfoto met een LED frame! De LED verlichting in combinatie met peesdoek zorgt voor een haarscherpe, egaal verlichte print. Deze variant, maar ook de reguliere peesdoeken is niet alleen geschikt voor woonkamers, of andere verblijfsruimtes, maar ook zeer geschikt voor kantooraankleding, vergaderruimtes, ontvangstruimtes.

Het doek wordt als 200% full colour geprint, wat betekent dat we twee lagen inkt op het doek printen.

 

De doeken zijn verkrijgbaar in 8 formaten:

 

  • 40 x 60cm
  • 40 x 120cm
  • 60 x 80cm
  • 80 x 120cm
  • 40 x 40cm
  • 60 x 60cm
  • 80 x 80cm
  • 120 x 120cm