De plaat en zijn verhaal

Wij van Fineartonline vinden het leuk om het verhaal achter de plaat te delen met je. We bieden tal van doeken waar een leuk verhaal achter zit.

 

Zo dus ook van deze minimalistische plaat van een klein bootje.

 

 

De foto is genomen in de vroege ochtend op het eiland Elba (Italie). Fotograaf Eric Baak trof het die ochtend niet. Hij ging voor het fotograferen van de zonsopgang, maar er trok een dikke mist over de zee. Hij bleef echter op het strand hangen in de stille hoop om alsnog een glimp van de zee met het iets verderop gelegen eiland te fotograferen, maar helaas.Bijna had hij zijn camera weer opgeborgen, tot dit bootje echter uit de mist op kwam doemen. Eric greep zijn kans en schoot deze foto. Een doek met een rustieke sfeer en mystieke uitstraling en door de grijstinten geschikt voor zowel lichte als donkere muren. Verkrijgbaar op zowel aluminium als gallery art: acrylglas.

Reactie schrijven

Commentaren: 0