Gedetailleerde citymaps als wanddecoratie aan je muur. Een ware eyecatcher op hout!

Alle panelen worden volledig in full detail gegraveerd met behulp van de nieuwste lasertechnologie. Daarna worden ze afgewerkt met een een hoogwaardige laklaag die UV bestendig is. Alle panelen worden voorzien van een aluminium ophangsysteem en zijn zowel horizontaal als verticaal leverbaar.

Citymap Antwerpen

Antwerpen, de hoofdstad van de provincie Antwerpen. De stad van van de kunstschilder Peter Paul Rubens en menig ander. De stad van gastronomie, het bourgondische leven en het bruisende centrum. Deze citymap is in verschillende afmetingen te verkrijgen. De plaat is volledig in full detail gegraveerd met behulp van de nieuwste lasertechnologie. En daarna afgewerkt met een een hoogwaardige laklaag die UV bestendig is.

Citymap Antwerpen

€ 95,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 weken

Citymap Barcelona

De op een na grootste stad van Spanje: Barcelona! Een wereldstad om te vertoeven met zijn steegjes en en de Ramblas om gezellig te flaneren. De plaat is volledig in full detail gegraveerd met behulp van de nieuwste lasertechnologie. En daarna afgewerkt met een een hoogwaardige laklaag die UV bestendig is.

Citymap Barcelona

€ 95,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 weken

Citymap Brussel

De hoofdstad van Belgie, en wat voor een stad! Cultureel erfgoed te over en tal van musea. De plaat is volledig in full detail gegraveerd met behulp van de nieuwste lasertechnologie. En daarna afgewerkt met een een hoogwaardige laklaag die UV bestendig is.

Citymap Brussel

€ 95,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 weken

Citymap Istanbul

Haal Istanbul in huis met deze citymap! Istanbul, de smeltkroes van kleuren en oosterse geuren en een schatkamer aan cultuur met imposante bezienswaardigheden zoals de Blauwe Moskee en de Aya Sophia. Geweldige stad, geweldige print! De plaat is volledig in full detail gegraveerd met behulp van de nieuwste lasertechnologie. En daarna afgewerkt met een een hoogwaardige laklaag die UV bestendig is.

Citymap Istanbul

€ 95,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 weken