Printen op beton!

De printcentrales draaien overuren. Prints op aluminium, hout, papier. Het vliegt de deuren uit. En er is weer wat nieuws onder de zon. Een foto op beton! Wat kan je ermee en wat moet je ermee?

Met een foto op beton heb je ten eerste een print aan de muur die past in een modern, fris interieur. Het wit in de foto wordt in de betonkleur weergegeven. Dit geeft in combinatie met de zwart- en grijstinten een fantastische plaat. Een van de eigenschappen van beton is natuurlijk de betonstructuur. Ook deze structuur komt terug in de foto.

 

Is elke foto geschikt voor printen op beton? Ja, in principe wel. Zwart-wit fotos geven een gaaf effect, vanwege het contrast, maar ook kleurenfoto's lenen zich hier prima voor, maar zullen iets minder kleur bevatten. Dit hoeft echter totaal geen probleem te zijn. Door het gebruik van beton is de print afgewerkt in een matte finish.

Met een afdruk op beton kan je je huis perfect stylen. En je zou denken dat het tamelijk zwaar is, maar dat is gelukkig niet zo. De kern is hout, waarover een betonlaag is aangebracht. De afdrukken worden allemaal met de handgemaakt en zijn dus per definitie uniek! De voorkant en de zijkanten zijn keurig afgewerkt met beton. Het is een ware blikvanger in je interieur.

De betonprints zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en formaten. Vierkant, rond of rechthoekig.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw interieur naar info@fineartonline.nl